Lördag.

Idag har vi kollat in en lägenhet (som var mycket dåligt planerad) samt varit på förlovning kalas där det bjöds på god mat :) Tack för det!

Pust, två saker som verkligen är jobbiga när man är gravid är att man för det första måste man äta nästan hela tiden..! Och äter man inte när man börjar bli hungrig, ja då blir man illamående..Äter man inte då heller, ja då kan man bereda sig på en jogging tur till wc. För det andra är man trött konstant. Tro mig, jag är redo för sängen klockan sex på kvällen! Men vem går nu och sover klockan sex.. Nej det är nog bara att ladda upp med tandpetare (eller tändstickor; aningen bekvämare..) så man får sticka upp ögonlocken, så att man hålls vaken några timmar till. Men nu tycker jag nog att jag är värd sängen ;)

Men trots detta, ångrar jag det inte en sekund! Det är så värt det att må dåligt och vara döds trött var eviga dag!
Jag är så lycklig med världens bästa Aaron och med vårt lilla underverk i magen <3

Café besök.

Var på en kaffe/sallad med mamma och lillebror på dan.
Lillbrorsan fråga ifall babyn rör sig någå i magen ännu.
Nej svarade jag.
"Jag tänkt bara ifall det är en alien med plasma kanon du har i magen"
Vah?!

Tjock?

Jo det måste vara så att bebisen gör att jag ser tjock ut..Kan inte tro att det beror på allt jag proppar i mig!
Konstaterade just när jag skulle ställa mig för en kaffe med mamma och lillbrorsan att jag har gått upp massor i vikt redan.. Har två par byxor som passar :O fast några byxor är endast för små i midjan..så de så. Jag tror bestämt jag bör flörta lite med blivande mormor, ifall jag kunde få några par nya byxor ;)

Fick låna en del mamma kläder igår av bästaste Sara, så nu har jag i alla fall några snygga toppar/tunikor som passar i sommar :) Man vill ju inte töja ut alla kläder man äger och har, man måste ju ha något att ha på sig efter att man fått barn också!



Storasyster Freja ;)


Ett första försök.

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och skapat en blogg. Har försökt hur många gånger som hellst men jag har aldrig riktigt haft något att blogg om..Men när jag blev på smällen för att citera en god vän, så har jag bestämt mig att jag skall blogga, och när barnets blivande faster påpekade att jag borde skriva gravid dagbok så bestämde jag mig att göra det här i stället.
I dagens läge har det gått så långt som vecka 11+6, tredje månaden redan i morgon! Känns väldigt otroligt :)
Det har hänt väldigt mycket under dessa tre månader.. Meningen var att vi skulle hålla mun om saken i fråga och se hur länge det tar förrän någon vågar påpeka att jag blivit fet.. Men det tog inte länge så fick svärföräldrarna det ur oss och inte länge efter det ställde bästa vännerna mig mot väggen, påpekandes att "du gör inge annat än äter i skolan" "du drack inte alkohol på din egen födelsedag". Gillar er :D<3
För en vecka sedan tog vi mod till oss och berättade för min familj, enda lillsyrran sade/frågade var "ser du tårna när du står upp?" Ehm tack.. ser jag så fet ut redan?!
Och igår fick vi för första gången se hjärtat slå <3 Helt otroligt, satt och smilade mig igenom hela ultraljudet. Känslan när man får se sitt barn för allra första gången, den känslan är obeskrivbar! Fick även hem en bild, mammas kommentar om den var "vah? en alien?!" bilden är tagen framifrån så att man ser hela ansiktet och övrankroppen och ja, den ser faktist lite ut som en alien.. ;)
11+6

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0