Ny blogg.

Numera bloggar jag från belindaelisabeth.blogspot.com eftersom det är aningen bättre än blogg.se.. :)
Så kika in där!

Kronoby.

Är hos svärföräldrarna som bäst, det är lite som semester att vara här, man slipper stan, bilar och städning fram för allt, hehe. Men snart hamnar vi att åka till Jeppis, först och främst för att lämna in några papper hos FPA och sedan har vi förberedelsekursen :) Hoppas det blir lika roligt denna gång!
Föresten så hade jag tänkt ta med kameran hit till Kronoby (med tanke på mag-bilder ;)) men sorry, den lämnade hemma på kökbordet :( En annan gång ^^

Sjukledig.

Underbart. Sov max några få timmar i natt. Vaknade när Aaron kom och sova (2-3 tiden) och sedan kunde jag inte somna om p.g.a min rygg :( Det var inte bra hur jag än låg så efter det fick jag ingen mera sömn.. Sjukanmälde mig till jobbet, åkte till rådgivningen eftersom vi hade tid idag och hon sade att jag skall ta en läkartid så att jag får bli sjukskriven. Sagt och gjort, nu är jag sjukskriven t.o.m nästa onsdag. Hoppas verkligen att ryggen ger med sig..! Dock beror det onda väll antagligen på att jag gått upp så mycket nu under en kort tid (läs blivit aningen framtung..) vilket ryggen inte är van med så därför får jag ont. I alla fall är det så enligt rådgivningstanten. Hoppas ryggen hunnit vänja sig till nästa vecka då..

My back is killing me

Höll på att storkna i jobbet idag. Min rygg har gjort/gör fruktansvärt ont och dessutom har jag haft väldans ont i magen så fort jag ansträngt mig lite.. :( Jobbigt värre. Trodde faktiskt inte att jag skulle överleva dagen utan att gå sönder. Men visst gick det, dock fasar jag inför i morgon.. Har köksdag hela dagen vilket innebär att bära tallrikar, plocka i och ur diskmaskinen etc. Jag kan seriöst inte ens böja mig nej eller lite åt sidan utan att jag tror att jag skall gå av på mitten. Suck, varför skall jag råka ut för detta nu? Sedan förra veckan har det bara blivit värre och värre.. Inge skoj alls! Imorgon skall vi dock till rådgivningen så ska se vad hon säger då.. 

Älskligen är och handlar nåt smått, bland annat shampo till mig. Han ringde nyss och sade att de inte hade den sorten som jag skulle ha, i stället började han rabbla upp namnen på andra shampon (högst troligt alla de märken de hade) men inte det som jag skulle ha. Och är man tjej så är man, har man ett sorters shampo skall de förbli det samma shampot, det går inte att ändra på. Hehe ;) Men istället erbjöd han sig att åka och kolla om det fanns i en annan affär :)) Väldigt omtänksamt ^^
När jag avslutat samtalet insåg jag att det shampo jag skulle ha var color care, jag som inte ens har färgat hår längre.. Haha. 
Hoppas älsklingen kommer snart så skall jag kurera ryggen med en kokhet dusch, äta lite lidl godis grodor (godast!) och kolla suomen huippumalli.

Vilodag.

Ja det är nog vad det varit idag. Steg upp klockan tio, satt framför datorn en stund, läste en tidning, åt, sov nån timme, läste lite till och nu ikväll var vi till "sandgräven" och grillade med älsklingens systrar, enas pojkvän och en bekant. Även Freja fick följa med, för att simma. Och hon simmade faktiskt..! Jätte duktig var hon :) Dock var det mindre roligt att duscha henne sedan, lättare sagt än gjort att få bort all sand... Men oj va skoj hon tyckte att det var!

Det har varit så skönt att ha ledigt, har haft så i ryggen den senaste veckan så det har passat riktigt bra med lite ledigt så att jag har fått vila ryggen. Ännu igår hade jag no rätt så besvärligt men idag har jag inte just känt av det alls. Tur det för man blir ju galen av att gå omkring och ha ont hela tiden. Men det lär väll komma tillbaka efter i morgon.. Jag håller tummarna för att det inte gör det..!!

Nu blir det snart sängen för min del, vi sover ju i Kronoby så jag får ju åka härifrån redan halv 8 i morogn morn. Nu ska jag äta nått, kolla på lost country och sedan sova.

Lördag.

Igår kom vi hit till Kronoby. Lär väll bli kvar här till Tisdag I guess. Kom just från Kokkelby, vi har vari på ring shopping ^^ Fick en ny, väldigt vacker förlovningsring i vitguld <3 Jag gillar!
Nu blir det att dra på finkläderna och lägga lite mat i magen, sedan har vi full rulle resten av dagen..

Vecka 26+1 idag nu då :) Lillen sparkar för fulla muggar, ibland tror man nästan att han är påväg ut, hehe. Har tyvärr ingen kamera, annars skulle ni få en magbild ;) Maby next time.





Förberedelsekurs.

Ojsan, här har det varit lite dåligt med uppdatering kan man nog säga.. Har behövt tid på mig att återhämta mig efter 3 år i skola.. ;) Dimissionen var riktigt fin och festlig, examenskaffet lika så :) Stort tack för alla presenter!

Idag har vi varit på förberedelskurs, vilket var riktigt roligt faktiskt! Vi har ännu två gånger kvar samt ett besök till Kokkola BB och Jakobstads BB.
Vi pratade om hur det är att få barn, lite om föräldrarollen, relationen oss två emellan och såg en (uråldrig) film om förlossningen. Älsklingen undrade ifall jag inte blev avskräckt av den men jag har redan konstaterat (efter att i början av graviditeten ha läst om förlossningar och blivit smått avskräckt...) att hur många är det nu inte som fött barn, jag menar alla människor på jorden har ju blivit födda, så varför skulle inte jag klara av att föda!? Så det där tar jag med ro :) Samma sak med smärtlindring, jag tänker inte måla upp någon förlossning, med smärtlindring inräcknat, det där tar vi på BB sedan, man kan ju endå inte veta hur det kommer att bli. Visst kommer jag vara påläst om olika sorters smärtlindring men att bestämma sig för vad man vill använda sig av det tar jag då. Risken finns ju att man blir besviken sedan annars ;)
Vi pratade också om en bok, Kärlekens 5 språk, den lät väldigt intressant och lärorik, och till och med älskligen påpekade just att "kan du koll om an finns på adlibris, vi sku kuna beställ an fö ja tror att ja till å me sku ork läsa an, den lär så intressant" Japp, då är det nog bara att beställa, liksom när har han senast läst en bok?
Kommer en bok recension (stavning?) Sedan ^^

Imorgon går vi in i vecka 26+0. Alltså, 6 månader och två veckor. Efter vecka 26 har barnet möjlighet att överleva ifall det skulle födas, så det är en rätt viktig tröskel att gå över :)

RSS 2.0